felicialindberg

Alla inlägg under maj 2015

Av Felicia Lindberg - 3 maj 2015 22:51

Helt sjukt vad tuggummin det går åt! Speciellt sen jag har försökt att sluta äta godis och sånt shit varje dag, jag måste ha någonting att tugga på. På bara två dagar tog ett paket slut asså.. Haha, illa! Så idag sprang jag ner till Centrum för att köpa några paket till, hoppas att det räcker några dagar nu iallafall ;) 

           


ANNONS
Av Felicia Lindberg - 3 maj 2015 22:46

Wihoo, gissa om jag blev glad när jag kom hem igår! Morsan och syrran hade vart och shoppat, och med sig hade mamma köpt en feettfin "skinn"jacka! :D Love it! 

 

Det blev verkligen ingen bra bild på jackan, man ser ju ingenting. Men skitsamma, fin är den iallafall :) 

ANNONS
Av Felicia Lindberg - 2 maj 2015 21:50

Så här har vädret sett ut idag och ska se ut dom kommande dagarna, huu! Det är maj nu, lite värme skulle man inte dö av, men nejnej. En utlandsresa skulle man inte tacka nej till asså. 


 


Nää, det här längtar jag till! Tiden när man levde med den här vattensprutan hahaha! Bruna och fina ben kan ju också vara rätt nice. 

 

Av Felicia Lindberg - 1 maj 2015 23:14

Ahh, dagen börjar bra när man går in på bankkontot och ser att studiebidraget har kommit, cashen rullar in nu asså! 

Blev typ ett dubbelpass för mig idag, på förmiddagen åkte vi till Enskede och kastade spjut. Första gången på året som jag kastade på riktig bana, annars brukar jag ju bara gå ner här på ängen och småkasta lite, inte samma sak om man säger så. Men idag kändes det ganska bra iallafall, vi har börjat slita mer på tekniken så hoppas att det syns på resultaten i sommar! Det är ju faktiskt inte långt kvar till första tävlingen, bara någon vecka eller två, tror jag!  

Sen på eftermiddagen blev det ett löppass i skogen på ett spår som är 3.2km, riktigt tufft med backar aaaall the way asså, och små är dom ju inte heller! Sen blev det lite intervaller som gick ganska bra tidsmässigt, och avslutade med styrka. Dom längre loppen känner jag börjar gå bättre nu! Jag har ju alltid haft sånt problem med min andning, att jag ibland bara inte får in luft och då måste avbryta. Och nej, det är tydligen inte astma, jag har kollat upp det. Vi vet inte vad det är för nåt, men det har ju blivit bättre nu så ska inte klaga. Kan vara att jag tar det mer lugnt nu när jag går ut och springer. Förut tog jag tid och försökte förbättra mig heela tiden, det kan ha gjort att jag blev stressad eller nåt och därför fick svårt att andas, I don't know. 

Herregud vilket inlägg detta blev då! Shit pommes. 


 

Av Felicia Lindberg - 1 maj 2015 23:09

 

Är inte det där jag asså? Klockan är över elva på natten och jag började nyss på en läxa... Det var liksom enda tidpunkten på dagen som jag kände mig tillräckligt pigg och motiverad för att plugga, hahaha! Gå ut och springa i tuffa backar och intervaller kan jag fast jag är sjukt trött kan jag göra, men plugga? Näää! 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se