felicialindberg

Direktlänk till inlägg 21 juni 2016

Efterlängtade datum

Av Felicia Lindberg - 21 juni 2016 19:56

Har ni tänkt på att det är mitten av Juni nu? Snart är sommaren slut... Haha, nej nu ska jag inte vara sån, sommaren har knaappt börjaat!! Men nu under sommaren så har jag några efterlängtade datum som jag gärna ville dela med mig av. 


5 Juli- Detta är bara ett preliminärt datum, men ungefär runt femte Juli drar vi upp till Piteå, hela familjen. Bondgården och där resten av min släkt bor. Asså jag har verkligen börjat uppskatta naturen och sånt där myycket mer, nu har jag börjat vara ute väldigt mycket på promenader och cykelturer för att bara få vara ute i skogen och naturen. Jag skulle till och med kunna tänka mig att flytta till en mindre stad om några år, på denna punkt har jag verkligen förändrats. För bara nåt år sen så var det bara Stockholm som gällde. 

 


12 Juli- Nu börjar jag bli väldigt nervös inför det här högskole-valet, den 12 Juli så kommer jag få svar var jag kommer tillbringa de tre-4 kommande åren av mitt liv. Blir det som blivande hälsopedagog eller Idrottslärare på GIH, eller blir det som blivande sjukgymnast eller arbetsterapeut på Karolinska institutet? Eller så kommer jag inte in överhuvudtaget och får snabb-planera om mitt liv. Det sista alternativet är troligast. 


23-24 Juli- Detta blir en tävlingshelg, igen.. Men detta är den första tävlingen på en månad som jag kommer vara med på, och det är inte likt mig.. Jag brukar liksom tävla varenda helg hela sommaren, men nu blir det så här med tanke på Piteå-resan i två veckor samt att de har lagt upp tävlingsprogrammet så himla konstigt, finns nästan inga tävlingar alls att välja på under juli månad. Denna tävling kommer dessutom vara i Leksand, och där har jag varit två gånger förut. Asså så sjuukt otroligt vackert är det där!!


1 Augusti- Okej, detta är inte ett så efterlängtat datum då, men det är ett ganska viktigt datum för det är då jag börjar jobba på Farsta Sportscamp. Det är samma arbetsplats som förra året, då jag var friidrotts-ledare för ungar i åldern 8-12 år. 

 


5-7 Augusti- Detta är helgen när SM är!! Jag börjar redan bli jättetaggad, och jag tror verkligen att det kommer gå skitbra med tanke på hur säsongen redan har gått. Så SM är jag verkligen taggad för, dock är det i Hässleholm i år... Ingen aning om vart det är, men långt bort är det iallafall, hahaha! 

 
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felicia Lindberg - 19 januari 2017 14:45

Hej Felicia! Idag är det den 19 Januari 2016, och just nu sitter jag och skriver på detta inlägg som jag planerar ska komma upp den 19e Januari 2017.  Jag har fortfarande en termin kvar av gymnasiet, och jag verkligen kämpar för att inte ge upp tot...

Av Felicia Lindberg - 24 juni 2016 20:28


Nu är det så att jag har tröttnat väldigt mycket på detta bloggande, det är tröttsamt och bara inte roligt längre. Så detta är mitt sista inlägg, eller jag tror att det är mitt sista inlägg iallafall, haha! Who knows, jag kanske kommer tillbaks om et...

Av Felicia Lindberg - 22 juni 2016 23:24

Jag skojar inte, jag kommer att dö i hudcancer nästa år med tanke på hur mycket jag bränner mig. Vi åkte till stranden idag en jättekort stund, cirka två timmar. Självklart glömde jag att smörja in mig, för jag BLEV RÖD SOM EN TOMAT! hela halsen, ans...

Av Felicia Lindberg - 10 juni 2016 22:40


Åhh, vad jag hoppas att det inte ska regna imorgon! Jag ska nämligen vara funktionär på Enskede, och tänk att stå där i en hel dag i REGN! Gud vad hemskt, alla papper jag ska hålla reda på och skriva på kommer bli blöta, jag har ingen regnjacka så ja...

Av Felicia Lindberg - 8 juni 2016 23:09

                                            ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se