felicialindberg

Senaste inläggen

Av Felicia Lindberg - 11 april 2016 20:00

Jag vet inte om det bara är jag som har det här problemet, men det är så himla tråkigt under hösten/vintern för det finns ingenting att ta kort på! Haha, I-landsproblem I know, men jag tror att det är för att man gör ingenting under vintern! Man sitter inne i soffan framför datorn och äter godis liksom, såklart man inte har några fina och roliga foton då! Men under sommaren, då har man minsann roligt och lever livet, och fotona är som minnen av det. Jag är en spn person som tar kort på allt, haha!


 

Under SM-helgen i Öland, sjukt nice!

ANNONS
Av Felicia Lindberg - 9 april 2016 22:23

Åååhh, så skönt det är att få det där högskoleprovet överstökat! Hade verkligen grov ångest inför det där asså, jag trodde att jag skulle faila totalt men så när jag väl satt där så höll jag mig lugn under hela prov-tiden och jag försökte vara så logisk som möjligt. Sen var det ju många frågor man var tvungen att gissa på, hehe, väldigt många... Men jag tyckte väl att det gick som förväntat, jag trodde typ att jag skulle ligga på typ 0.1-0.2 poäng, men så när jag var hemma så räknade jag ihop poängen och jag fick 0.9 Så förvånad och skiitglad, förväntade mig inte det! Sen kan jag ju ha räknat fel också, men det skiiiter vi i, låt mig få vara glad en lite stund iallafall!

 

Lyckligare tider. 

ANNONS
Av Felicia Lindberg - 7 april 2016 13:02

Jag tror det här är första gången någonsin jag har fått nackspärr, måste ha sovit skitkonstigt. Riktigt ont gör det iallafall, någon som vet hur länge man brukar ha nackspärr? 

Idag händer inte så mycket, ligger i soffan just nu och gör några gamla högskoleprov, det är ju på lördag det smäller. Är så himla nervös, men samtidigt vet jag att jag inte kan göra mer än mitt bästa. Men jag är rädd att det kommer bli för mycket när jag sitter där, och att jag kommer få panik och blackout. Det brukar hända ibland när jag gör prov, så vi får hålla tummarna att det inte häner på lördag, måste tänka på att slappna av och att jag inte kan göra mer än mitt bästa... Även om jag skämmer ut mig. 

Men snart är det dags för lunch och sen är det iväg till träningen som gäller. 

 

Av Felicia Lindberg - 2 april 2016 23:19

Måste bara tipsa om den här massage rollern, själv älskar jag den. Vi friidrottare är ju kända för att bara stretcha och tänja hela tiden (vilket är rätt) så den här passar perfekt för mig iallafall, haha! Det är som en roller som du bara drar fram och tillbaka på ställen som du vill massera, jag använder den mest på framsida lår. Den hjälper spännda muskler att bli mjuka och avslappnade, så den här är perfekt att använda efter träning. Det bästa är att du kan använda den på dig själv, annars brukar farsan massera mina ben efter träning, men både han och jag tycker att det är jobbigt och det som aldrig av. 

Så om du tränar och vill få mer mjuka och avslappnade muskler så rekomenderar jag denna till dig, jag köpta den på XXL för 229 kronor!


 

Av Felicia Lindberg - 31 mars 2016 23:12

Vad har jag gjoort?? Varför anmälde jag mig till högskoleprovet?? 450 spänn helt i onödan! Jag kommer få kanske 1 rätt på hela provet, snacka om pinsamt. Provet är nästa vecka på lördag och jag började den här veckan och kolla igenom gamla prov. Asså skojar de med mig?? Jag är Felicia Lindberg, inte Einstein! Jag gnuggar mig i geniknölarna efter första frågan.

Nej, fy nu vill jag inte tänka mer på det. Nu tänker vi roliga tankar! Som att jag måste gå upp klockan halv sju imorgon för att gå till tandläkaren, på en ledig dag... Yeeey..! 


 

Lite bild-brist råder här, så här får ni en bild från träningen i söndags när jag körde spjut med kast-gruppen. 


Av Felicia Lindberg - 28 mars 2016 17:08

Om det är sånt här väder hela våren så borde vi skatta oss väldigt lyckliga. Jag kunde till och med åka och kasta spjut igår! Sjukt nice. Jag åkte till Huddinge och kastade med en kast-grupp som jag har kört lite med i vinter. Men det gick faktiskt riktigt bra, det var ju trots allt första spjut-passet utomhus, ganska kallt, jag hade mycket kläder på mig och jag körde bara med kort ansats och ändå kastade jag hyfsat långt. Så jag var riktigt nöjd. 

Juste, jag vann en till tävling på instagram! Hahaha! Den här gången var vinsten tränings-mat. Asså proteinbars och pulver och sånt där, skitnice. 

 


Av Felicia Lindberg - 28 mars 2016 11:00

Hade inte en tanke på vilka bieffekter vanliga vitamin-piller kunde ha. Morsan kom hem med några tabletter som hon hade köpt på Apoteket förra fredagen, de skulle tydligen vara jättebra och innehålla många bra vitaminer och mineraler som jag behöver. Jag började iallafall ta de i fredags, och vad hände? Jo, när jag skulle sova så var jag klarvaken! Jag kanske somnade runt 2-3 tiden. Och så höll det på hela helgen och ända till onsdagen. Tänk då att jag vaknade runt sex-tiden på morgonen när det var vardag, så jag fick typ 3 timmars sömn varje natt! 

De första dagarna hade jag ingen aning om vad som hände, varför kunde jag inte sova?? Efter ett tag så började jag iallafall fundera på om det kanske var tabletterna som gjorde att jag sov så dåligt, så i onsdags kväll så struntade jag i att ta pillret, och guess what? Jag sov som en stock! 

 

Funderar ni på dessa tabletter, så glöm det direkt! Dessa förstörde en hel vecka för mig. Jag kunde knappt träna för jag var så himla slut, och när jag väl tränade så gick det skit. I skolan låg jag bara och sov så jag fick inget gjort och då ska vi inte snacka om jobbet.. Inte kul alltså!


Av Felicia Lindberg - 27 mars 2016 19:44

Hehehee, det går bra nu! I torsdags så fick jag lön för när jag vikarierade för några veckor sen på Kvicken på idrottslektionerna, det var verkligen välbehövligt... Innan hade jag typ råd att köpa en klubba. Dessutom vikarierade den här veckan i tre dagar för 7:orna, 8:orna och 9:orna, så där tjänar jag lite grann, dock kommer jag inte få det förrän nästa månad. Men, jag har ett litet jobb nu under lovet också, nämligen att ta hand om mina grannars djur! De har två katter och två kaniner som jag ska ta hand om tills på lördag, så där tjänar jag också lite deeg. Hahaha! Det går bra nuu! 

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se