felicialindberg

Senaste inläggen

Av Felicia Lindberg - 26 mars 2016 23:04

Sjukt nice väder har det varit idag! Sol och 10 grader hela dagen, perfekt vår-väder. Dock får vi inte glömma att det fortfarande är Mars... Jag ser många som håller på "ååh, nu är våren officiellt här", asså... Det är mars, det kommer hinna snöa 10 gånger till, take it easy. 

Men idag åkte vi över till mormor för att hjälpa till med det som behövdes, jag grävde lite i trädgården, samt så tvättade vi bilarna. Det behövdes kan jag säga. Men efter det så gick jag ut i skogen och körde lite intervaller, äckligt tufft, men det blir faktiskt 100 gånger roligare när det är sol och fint väder.


   

ANNONS
Av Felicia Lindberg - 24 mars 2016 22:57

Hoppsan då, nu var det ett väldigt bra tag sen jag skrev senast. Rättare sagt, 8 dagar, 7 timmar och 4 minuter. Japp, jag håller koll! Men det är faktiskt inte mitt fel, jag skyller på skolan. Jag har haft så otroligt mycket nu de senaste veckorna både med skolan, jobb och träning. Bloggen har inte haft högsta prioritet. Men nu är det ju looov, så nu passar jag på att köra på medan jag kan. Och så himla skönt att vi fick lov redan på en fredag! Men det känns som det minsta man kan begära, det här måste ha varit längsta veckan i mitt liiv! I tisdags kändes det som torsdag, och igår trodde jag att det var helg. Ouppsie. 

     

ANNONS
Av Felicia Lindberg - 16 mars 2016 16:05

Nu har halva veckan gått och det här är första veckan tillbaka i skolan.. Hemskt säger jag bara, på en dag fick vi tre hemuppgifter som vi skulle göra... Då kan ni gissa hur många uppgifter vi har fått efter tre dagar! Nä, fy! Saknar redan praktiken. Men redan nästa vecka ska jag tillbaka dit och vara vikarie på idrottslektionerna, så det blir perfekt!

 

Av Felicia Lindberg - 8 mars 2016 21:09

Ahh, äntligen efter 1 veckas sjukdom är jag tillbaka på träningen! Feels good! Körde lite av varje idag, några löp, lite hopp, kula och styrka. Hade ju börjat fundera på om jag skulle vara med på mångkamps-SM som ärnu i helgen, men då blev jag sjuk och jag behövde inte fundera på det längre, hahaha! Nää, men skulle vara roligt att få vara med, men nu kan jag fetglööma det, att vara sjuk i en vecka tar på krafterna asså. 

Av Felicia Lindberg - 4 mars 2016 11:00

Herregud, praktiken skulle vara i 5 veckor och nu är det bara 1 vecka kvar! Asså vaa? Hur kunde det gå så snabbt? 
Men iallafall så har jag två lektioner till att förbereda, sexåringarnas fritidsgympa på måndagen och deras idrottslektion på tisdagen. Tänkte om de skulle få ha fritt på idrottslektionen eftersom det är sista gången jag har de. Att jag kanske bara plockar fram massor av grejer och så får de helt enkelt leka i 40 minuter. Då måste de ju bara älska mig... Och på fritidsgympan vet jag faktiskt inte än vad de ska få köra, om ni har några förslag på roliga lekar är det bara att kommentera!

  

Av Felicia Lindberg - 3 mars 2016 10:30

Jag fattar inte vad det är med mitt immunförsvar den här vintern asså! Nu är det tredje gången den här vintern som jag har blivit sjuk. Dessutom har det bara varit två småförkylningar, så det har ju varit jättesurt att inte kunna träna på grund av det. Men nu är det något annorlunda.. Jag hostar jättemycket och är täppt i näsan, och igår hade jag lite lätt feber, men annars är det ingenting. Jag är inte snorig eller att det kliar i näsan you know, när man är förkyld?  Menmen, vi får se, det kanske är Ebola... 

  

Av Felicia Lindberg - 2 mars 2016 13:19

Det var länge sen jag körde ett riktigt styrke-pass, så igår köttade jag här på hemma-gymmet. Det känns idag kan jag säga. Speciellt magen... Asså min mage... Jag börjar typ gråta varje gång jag ska resa mig upp för jag har så mycket träningsvärk. Och så har jag börjat bli lite sjuk (Igen) så varje gång jag hostar vill jag också bara dö, för man spänner ju magen. Nää, fyy. Den här träningsvärken får gärna vara över så fort som möjligt. 

  

Av Felicia Lindberg - 2 mars 2016 10:30

Okej, jag skrev ju för några dagar sen om mitt stackars hår som blev avklippt... I kind of like it! Han var faktiskt en riktigt duktig frisör, jag blev bara chockad att han tog så mycket. Men mitt hår ser så fräscht ut nu, och fast det är kort så ser det ju inte så hemskt ut. Man kanske får börja fundera på om jag ska ha den här längden eller om jag fortfarande vill spara ut det... 

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se